Yinyoga & Ayurveda Workshop

YINYOGA & AYURVEDA WORKSHOP
Hitta ett lugn och förstå ditt sinne lite bättre

Varmt välkommen till en workshop i yinyoga och ayurveda med AnneSophie Sjöblom.

Ayurveda, det indiska hälsosystemet ser människan som en kopia på universum i miniatyr. Dom fem elementen i naturen är rymd, luft, eld, vatten och jord. Alla dessa element är representerade i människokroppen som tre doshas; Vata, Pitta och Kapha. Doshorna är styrande för alla fysiologiska och psykologiska processer i oss alla. Balans mellan de tre doshorna är naturlig optimal hälsa.

Varje dosha har speciella egenskaper och funktioner och beskriver vår individuella karaktär, vad vi gillar och inte gillar och våra tendenser. Oftast är vi dominerade av en dosha. Och om en dosha hamnar i obalans, som kan hända av många olika skäl, kan det påverka vår hälsa. Vi tittar under workshopen in i vad allt detta innebär för oss i vardagslivet och kanske kan det få oss att förstå både oss själva och vår omgivning bättre och med mer tolerans.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av varken yoga eller ayurveda. Kom som du är, gärna med ett nyfiket och öppet sinne.

Plats: Yantra Studio S.Järnvägsgatan 52 Ljusdal
När: söndag 10 nov
Tid: 09:30-13:00
Investering: 650 kr

Anmälan till: info@yantrastudio.se
650 kr betalas in vid anmälan för att garantera din plats.
Meddela ditt namn + YINWS på inbetalningen.
(anmälan är bindande)

Medtag egen yogamatta.
Begränsat antal platser.

VARMT VÄLKOMMEN!

Om AnneSophie

AnneSophie har många års erfarenhet av bland annat yoga och ayurveda och driver tillsammans med Pernilla Cristvall YogaDevi där de bland annat håller yogalärarutbildningar och fördjupningar i ashtanga- och yinyoga med ayurveda som inriktning.