Ökat välbefinnande

Yin-yogan har bidragit till att jag nu känner att jag har lättare att ”varva ner” och slappna av.

Jag har ökat min kroppskännedom, som jag trodde att jag hade rätt bra koll på innan också!

Ett ökat välbefinnande, en stund av ro och stillhet att längta till.

Jag har flera gånger tänkt på att din röst har stor betydelse, i alla fall för mig, för att ”landa på mattan”, som du uttrycker det.
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva… kanske en sorts självklar ”lätthet”…
Viktigt att tillskapa det där rofyllda i rummet, när vi kan komma med vardagsstressen. Yogan är ju inte nå´t vanligt träningspass!

Eva Frosth
Yantra studio
2016-05-20T09:16:38+02:00
Yin-yogan har bidragit till att jag nu känner att jag har lättare att ”varva ner” och slappna av. Jag har ökat min kroppskännedom, som jag trodde att jag hade rätt bra koll på innan också! Ett ökat välbefinnande, en stund av ro och stillhet att längta till. Jag har flera gånger tänkt på att din röst har stor betydelse, i alla fall för mig, för att ”landa på mattan”, som du uttrycker det. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva… kanske en sorts självklar ”lätthet”… Viktigt att tillskapa det där rofyllda i rummet, när vi kan komma med vardagsstressen. Yogan är ju inte nå´t vanligt träningspass! Eva Frosth

Jag går ner i varv direkt

Att vara "här och nu" är något jag behöver påminnas om, ofta. Yogan har varit ett (av flera) sätt för mig att koppla bort imorgon och igår.

Miljön och atmosfären gör att jag går ner i varv direkt. Min kropp har svarat positivt med glädjeskutt 🙂 Cirkulationen är bättre, jag har mindre värk, sömnen är bättre.

Jag återkommer väldigt gärna till hösten 🙂

Renee Andersson-Berbres
Yantra studio
2016-05-20T10:49:14+02:00
Att vara "här och nu" är något jag behöver påminnas om, ofta. Yogan har varit ett (av flera) sätt för mig att koppla bort imorgon och igår. Miljön och atmosfären gör att jag går ner i varv direkt. Min kropp har svarat positivt med glädjeskutt 🙂 Cirkulationen är bättre, jag har mindre värk, sömnen är bättre. Jag återkommer väldigt gärna till hösten 🙂 Renee Andersson-Berbres

Man blir beroende

Yinyogan har givit mig en stund att samla ihop mig både mentalt och fysiskt.

Att vara närvarande i stunden, lyssna inåt och samtidigt känna kroppen, att spänningar släpper och landa i en känsla av välmående.

Anonym

 
Yantra studio
2016-05-20T10:58:33+02:00
Yinyogan har givit mig en stund att samla ihop mig både mentalt och fysiskt. Att vara närvarande i stunden, lyssna inåt och samtidigt känna kroppen, att spänningar släpper och landa i en känsla av välmående. Anonym  

Vore Yoga religion skulle jag vara troende!

Jag har passerat 40-strecket och kroppen har börjat stelna. Med flera låsningar i ryggen, stela leder och för korta muskler överallt kändes ett "prova-på-pass" hos dig som en bra idé. Jag har alltid trott att Yoga varit något flummigt och inte för vem som helst och att man måste vara i superform. Det jag upplevde med Yogan går inte riktigt med ord att beskriva men jag kan berätta att jag hade fel. YinYoga är en perfekt start för vem som helst, alla gör övningarna efter egen förmåga och däri finns ingen prestation. YinYogan stretchar hela kroppen i olika vilsamma positioner och huvudet får också koppla av.

Nu ett halvår senare har kroppen blivit så mycket mjukare, jag klarar av vardagen på ett så mycket bättre sätt.  Det hugger aldrig i ryggen längre. Jag har börjat motionera i mycket större utsträckning och tycker livet är allmänt roligt igen. Dessutom ger Yogan ett mervärde, ovärderligt skulle jag säga, man kommer närmare sig själv och bliv varse sin egen sanning genom den mentala träningen Yogan ger.

Lena Sjöblom

 
Yantra studio
2016-05-20T10:59:31+02:00
Jag har passerat 40-strecket och kroppen har börjat stelna. Med flera låsningar i ryggen, stela leder och för korta muskler överallt kändes ett "prova-på-pass" hos dig som en bra idé. Jag har alltid trott att Yoga varit något flummigt och inte för vem som helst och att man måste vara i superform. Det jag upplevde med Yogan går inte riktigt med ord att beskriva men jag kan berätta att jag hade fel. YinYoga är en perfekt start för vem som helst, alla gör övningarna efter egen förmåga och däri finns ingen prestation. YinYogan stretchar hela kroppen i olika vilsamma positioner och huvudet får också koppla av. Nu ett halvår senare har kroppen blivit så mycket mjukare, jag klarar av vardagen på ett så mycket bättre sätt.  Det hugger aldrig i ryggen längre. Jag har börjat motionera i mycket större utsträckning och tycker livet är allmänt roligt igen. Dessutom ger Yogan ett mervärde, ovärderligt skulle jag säga, man kommer närmare sig själv och bliv varse sin egen sanning genom den mentala träningen Yogan ger. Lena Sjöblom  

Fantastisk yoga

För mig har Yin yogan hos Yantra Studio hjälpt mig att bli så mycket bättre i mitt diskbråck och mina ryggproblem.

Yin yogan stärker mig även mentalt, hjälper till att fokusera på nuet och att komma ihåg att andas!

En fantastiskt yoga form som tillför styrka, lugn och välmående såväl mentalt som fysiskt

Maria Sandbäck
Yantra studio
2016-05-20T11:00:06+02:00
För mig har Yin yogan hos Yantra Studio hjälpt mig att bli så mycket bättre i mitt diskbråck och mina ryggproblem. Yin yogan stärker mig även mentalt, hjälper till att fokusera på nuet och att komma ihåg att andas! En fantastiskt yoga form som tillför styrka, lugn och välmående såväl mentalt som fysiskt Maria Sandbäck

Total avkoppling

Jag somnar lättare på yogan än hemma i sängen! 🙂  Det om något är väl ett bra betyg...

Patrick Höijer

Yantra studio
2016-05-20T11:00:27+02:00
Jag somnar lättare på yogan än hemma i sängen! 🙂  Det om något är väl ett bra betyg... Patrick Höijer

Rädslan är borta

Jag är väldigt tandläkarrädd och djupandningen vi har lärt oss på yinyogan hjälpte mig att inte vara maniskt panikslagen sist jag var på tandläkarbesök.

Dessutom har det gjort mig otroligt gott att bli mjukare i kroppen och få träna på att vara här och nu.

Åsa Älander

Yantra studio
2016-05-20T11:01:36+02:00
Jag är väldigt tandläkarrädd och djupandningen vi har lärt oss på yinyogan hjälpte mig att inte vara maniskt panikslagen sist jag var på tandläkarbesök. Dessutom har det gjort mig otroligt gott att bli mjukare i kroppen och få träna på att vara här och nu. Åsa Älander

Ni kommer inte att ångra det

För tre år sedan drabbades jag av ett flertal diskbråck då jag blev liggandes i veckor. Det tog lång tid innan jag kom tillbaka till min normala träning på gymmet där jag tidigare tillbringade flera dagar i veckan.

Jag fick gå från gymträning till lätta korta promenader under nästan ett år.

När jag var så pass stark i kroppen så provade jag Yogan. Först Yin Yoga men gick snabbt över till Ashtanga som för mig  känns som den ultimata träningsformen. Både Fysiskt och Psykiskt.

Ashtangayoga har för mig varit otroligt rehabiliterande då min kropp har blivit mjukare och min rygg och övrig muskulatur stärkts.

Idag har jag endast värk på morgonen och med några solhälsningar varje morgon är jag i gång igen. 🙂

Prova Ashtangayoga, ni kommer inte att ångra det...

Annika Olsson

Yantra studio
2016-05-20T11:02:14+02:00
För tre år sedan drabbades jag av ett flertal diskbråck då jag blev liggandes i veckor. Det tog lång tid innan jag kom tillbaka till min normala träning på gymmet där jag tidigare tillbringade flera dagar i veckan. Jag fick gå från gymträning till lätta korta promenader under nästan ett år. När jag var så pass stark i kroppen så provade jag Yogan. Först Yin Yoga men gick snabbt över till Ashtanga som för mig  känns som den ultimata träningsformen. Både Fysiskt och Psykiskt. Ashtangayoga har för mig varit otroligt rehabiliterande då min kropp har blivit mjukare och min rygg och övrig muskulatur stärkts. Idag har jag endast värk på morgonen och med några solhälsningar varje morgon är jag i gång igen. 🙂 Prova Ashtangayoga, ni kommer inte att ångra det... Annika Olsson

Tack, tack, tack!

Jag är så glad att jag träffade dig Renée på tåget från Stockholm en tidig söndag i februari.
Vi småpratade och jag berättade om min tröga kropp och domningar i båda händerna speciellt på nätterna. och du berättade om Yinyogan.

Trots mitt motstånd till att prova ytterligare någon form av kroppsaktivitet så lyckades du övertala mig om att prova ett Yinyogapass!
Tack, tack, tack för det!

Nu tio yogapass senare är jag fri från domningar, har fått bättre flöde i kroppen och inte minst mycket klarare tankar, lättare till beslut och respekt för mig själv.

Det är väl den s.k. medvetenheten som talar
Stor varm kram till dig

Marina Z
Yantra studio
2016-05-20T11:02:46+02:00
Jag är så glad att jag träffade dig Renée på tåget från Stockholm en tidig söndag i februari. Vi småpratade och jag berättade om min tröga kropp och domningar i båda händerna speciellt på nätterna. och du berättade om Yinyogan. Trots mitt motstånd till att prova ytterligare någon form av kroppsaktivitet så lyckades du övertala mig om att prova ett Yinyogapass! Tack, tack, tack för det! Nu tio yogapass senare är jag fri från domningar, har fått bättre flöde i kroppen och inte minst mycket klarare tankar, lättare till beslut och respekt för mig själv. Det är väl den s.k. medvetenheten som talar Stor varm kram till dig Marina Z

Svettigt!

Det ger mig en skön, svettig omgång med ökad kroppslig mjukhet och en stund med själslig ro
Som annars är svårt att prioritera i vardagen.

Jakob D
Yantra studio
2016-05-21T12:12:07+02:00
Det ger mig en skön, svettig omgång med ökad kroppslig mjukhet och en stund med själslig ro Som annars är svårt att prioritera i vardagen. Jakob D
0
0
Yantra studio