Tibetansk Facelift Massage är en djupavslappnande ansiktsmassage, en mjuk behandling som fungerar som zonterapi och akupressur på samma gång och har sitt ursprung i tibetansk visdom. Den ger mycket djup avslappning samtidigt som blodgenomströmningen ökar till såväl ansikte som inre organ.

Det är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage. Behandlingen är 75 min, varav 50 min effektiv massage

Massagens huvudsakliga syfte är att förlösa de spänningar som sitter i bindväv och muskler så att ansiktet kommer i kontakt med vår inre kraft och känslor, så att vi kan uttrycka öppenhet och glädje. Stress, motgångar och besvikelser kan göra våra ansiktsmuskler stela och uttrycka trötthet och livlöshet. Både ansiktet och kroppen vitaliseras av behandlingen. Den tibetanska faceliften tar bort blockeringar och lyfter upp ansiktet och ger det ny elasticitet. Behandlingen syresätter hud och bindväv, vilket gör att åldrandeprocessen fördröjs.

 

Tibetansk Faceliftmassage är i första hand en kur om fyra grund behandlingar som alla är olika och beroende av varandra. Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen. Därefter görs en påfyllning minst 3 månader efter sista behandlingen.

Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste – en stund av fullständig avkoppling. Lymfdränage tar bort svullnad och slaggprodukter och oljemassage löser upp spända axlar. Akupressur avslutar som kronan på verket.
Kan vara till hjälp mot:
Spänningshuvudvärk
Ögontrötthet
Eksem
Acne
Spända käkar
Sömnsvårigheter
Trött livlös hud
Tightar upp huden i ansiktet, som då ger en föryngrande effekt. 
Eller bara en skön avkopplingInvestering:
75 min 950 kr

Erbjudande som vi alltid har:
Boka grundbehandlingen (4st) Betala de två första behandlingarna vid bokning, resterande vid behandlingstillfälle 850 kr/behandling

 


För att boka en tid.
Kontakta Renée Breig på: 0709-28 65 61

Betalning Swish, kontant eller via BG
(Går utmärkt att använda sin friskvårdspeng till denna massage)

 

Avbokning 
Vid avbokning 24 timmar eller mindre debiteras hela summan.