Vedic Art och Yoga Järvsö 31 aug – 3 sept

VEDIC ART OCH YOGA.
JÄRVSÖ HÄLSINGLAND
31 augusti – 3 september

retreat-yoga-vedicart-järvsö

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga i Järvsö

Upptäck din inre källa

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom.

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Datum:
 31 augusti – 3september , 3 dagar med start torsdag kväll kl 18:00
Kurspris:
2.900:- inkl. helpension (enkelt boende i sovsal), anmälningsavgift 1.450:-
Logi och mat ingår i kurspriset! Företag, 3.300 kr

Vegetarisk mat med inslag av rawfood 

OBS! begränsat antal deltagare

Anmälan till: Renée Breig på renee@breig.se. Märk mailet ”Upptäck din inre källa” och ditt namn.
Anmälningsavgift betalas till: Konto: 81 29-9,43761716-0 (Hälsinglands Sparbank). Märk betalningen ”Yoga&VedicArt” och ”ditt namn”.
Resterande belopp: betalas in senast 2 veckor innan kursstart till samma konto

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina. Läs mer på www.reneebreig.com

V Ä L K O M M E N 
AnneSophie och Renée

11403213_919026218138534_5364362091080273849_n