Lärarkurs block C. Vidareutbildning för Vedic Art lärare 1-2 oktober

Vidareutbildning för Vedic Art lärare 1-2 oktober

Välkomna att delta i lärarkurs block C där vi vidareutbildar oss i hur man håller egna fortsättningskurser med fördjupning, repetition och Tilläggen till principerna. Vi går igenom hur man kan samtala med kursdeltagarna om deras målningar. Under kursen får vi också en inblick i de Sex Vedangas och hur man kan ge en introduktionskurs till dem. De sex Vedangas förklarar djupare hur vi använder Principerna, våra resurser och kreativitet i livet och konsten!

I kursen ingår ett nytt lärarkompendium för fortsättningskurser.

Lärarmaterialet innehåller även texter om bakgrunden till Vedic Art, biografi över metodens grundare Curt Källman samt flera av Curts favorit historier. Block C ger en värdefull fördjupning även för dig som redan håller fortsättningskurser.

Behörighet: Lärarkurs block C är en vidareutbildning för Vedic Art lärare som gått både block A och B. C-blocket ger behörighet att hålla egna fortsättningskurser med Tilläggen till Principerna samt att hålla en introduktionskurs till ”De Sex Vedangas”.

Ta gärna med färgpenslar, smådukar, ritblock, pennor och anteckningsbok.

Det kommer finnas möjlighet att måla i mindre format vid bord

Plats: Yantra Studio, Ramsjövägen 17, Ljusdal
Lördag- söndag: 10:00-16:00

Kursavgift:  2500 kr inkl. moms för privatpersoner, 3125 kr inkl. moms för företag.

Anmälan och frågor: till Renée Breig på info@yantrastudio.se
Vid kursanmälan uppger du namn, fullständig adress, e-post och telefonnummer. Avbokning får ske senast 10 dagar innan kursstart.

VÄLKOMNA!