Katarina Di Leva 27-29 april

Den 27 – 29 april kommer Katarina Di Leva hit till Ljusdal och Yantra Studio

….och har sina sessioner i Resan plus Healing och Meditation.

Missa inte detta ♥

VARMT VÄLKOMMEN!
______________________________

RESAN är en vägledd inre process som i trygg närvaro hjälper till att få kontakt med grundläggande orsaker till problem och din djupare visdom om vad lösningarna är. Metoden är också samtidigt ett verktyg för att öppna upp en klarare kontakt med intuitionen och den inre rösten.

Man kan säga att vi alla på olika sätt lagrar smärtsamma känslor inom oss både fysiskt och psykiskt och detta begränsar vår inre klarhet och i förlängningen vår allmänna hälsa och livslust. Ofta handlar det om bardomshändelser och trauman som inte blivit utredda och läkta. Genom att få kontakt med detta undangömda, får vi också kontakt med den kraft och energi som legat upptagen där och kan gradvis integrera denna så kallade skuggsida som en del av vår förverkligade potential.

Med tillgång till denna läkande, kärleksfulla och intelligenta kraft kan vi se på oss själva och livet med nya ögon och leva mer utifrån de vi egentligen är, med mer energi, större självkänsla och identiteten rotad i vår sanna essens. Vår sanna essens är oändligt kreativ, livsbejakande och lösningsinriktad!

Resan är ofta en stark och vacker upplevelse av att få kontakt med sitt inre på ett nytt sätt. ”Resenärer” kan beskriva det som att ”Men, att det här har funnits i mig hela livet utan att jag verkligen har känt det?!”. Resan blir ofta till ny inspiration och en katalysator för att komma framåt i livet på ett nytt sätt, med nya perspektiv. När våra perspektiv läker och kommer i resonans med vår källa, så läker även våra liv.

Katarina har arbetat med Resan sedan 2004 och är utbildad av Brandon Bays.

En Resansession tar upp till tre timmar och du rekommenderas att ha en lugn stund för dig själv efteråt.

Välkommen att boka en Resa hos Katarina 27-29 april till introduktionspris 2300 kr (ord. pris 2450).

SAMTAL och HEALING
Vi fokuserar på dina frågor och kombinerar det med healing och stöd att finna en djupare kontakt med dig själv och din läkekraft och inre resurser.

Välkommen att boka samtal, stöd och healing 1 timme introduktionspris 850 kr (ord. pris 950 kr)

Boka direkt via mail: info@katarinadileva.com eller telefon: 0707-474209

BOKNINGSINFO
Obs p.g.a. begränsat antal platser så är anmälan bindande.
Betalning sker via Swish 0707-474209
Bankgiro 5462-2279 eller kontant.
(Du är varmt välkommen att kontakta Katarina vid frågor).

MEDITATIONSKVÄLL 29 april
19.15- ca 21.15

Katarina besöker oss för en kväll med samtal och meditation. Meditationen är ett grundläggande verktyg för att utveckla och bibehålla en kontakt med vår inre källa och våra visioner i livet.

Genom att slappna av och rikta oss inåt så kan vi med lite träning expandera vår närvaro och även utveckla en lyhördhet för den inre rösten och intuitionen. Katarina kommer att hålla en meditation och berätta om sina upplevelser och erfarenheter, om kreativitet, samt om hur man kan jobba med sin kropp och sina känslor för att lära känna sig själv och komma vidare när man känner att man stöter på problem eller hinder i olika situationer.

Det kommer också att finnas utrymme för frågor. Vi bjuder på thé och snacks.

Pris 200kr (swish eller kontant)

Anmälan till info@yantrastudio.se
eller 0709-286561 ( Renée Breig)
Obs! vi har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

————————–—————-

Katarina arbetar konstnärligt som fotograf och formgivare. Hon har gjort bilder till flertalet böcker inom mat och hälsa. Hon vägleder även i inre processer i form av Resan och healing.