Eteriska oljor i ditt eget Husapotek 4 maj

Hjärtligt Välkommen till denna kväll då Annika Lynton kommer att dela med sig av en uråldrig kunskap om Läkande Eteriska Oljor som är fyllda av växternas Visdom och Helande egenskaper.

 
Annika kom i kontakt med dessa oljor 2007 och hon kan inte nog uttrycka min tacksamhet inför det stöd de har varit för framförallt för hennes son som har en genetisk allvarlig diagnos som i den skolmedicinska världen inte kan erbjuda något annat än starka doser antibiotika. Genom dessa eteriska oljor har hela familjens liv förbättrats på så sätt att de har ett verktyg att hjälpa & stödja kroppen själv att ha ett starkt immunförsvar, rensa ut gifter & skapa en miljö där mikrober inte kan leva, öka syresättningen i cellerna, balansera hormonerna & dessutom läka gamla känslomässiga trauman.
 
Som du säkert förstår betyder dessa oljor väldigt mycket och är otroligt värdefulla för Annika & hennes familj. Just nu får deras hund behandling med olika oljor mot stelhet i höfterna och det blir bättre!
 
Sen har Annika fått vara med om otaliga klienters helande från olika obalanser och deras berättelser om vänner, grannar, husdjur osv som blivit av med diverse åkommor.
 
Så Moder Jord är verkligen generös och vi har möjligheten att använda oss av hennes gåvor på ett enkelt sätt, vi kan applicera dem lokalt, ta invärtes eller inhalera dem.
 
Dessa oljor från Young Living är skonsamt & ekologiskt framtagna direkt från Moder Jords välsignande skafferi för att kunna användas i ditt eget husapotek i din vardag.
 
Under denna kväll kommer du att lära känna & få frossa i oljornas värld genom att dofta, inhalera och smörja in 10 olika oljor som kan stödja oss i olika obalanser som t.ex.;
förkylning, allergier, magproblem, fästingbett, tandvärk, stukningar, klimakteriebesvär, öroninflammationer ,feber, stärkning av immunförsvaret, vårtor, sömnproblem, snarkningar, huvudvärk, urinvägsinfektioner, osv.
 
Oljorna jobbar också på det emotionella planet med att öppna upp blockeringar, bära fram och läka.
 
Vill du också ta mer ansvar för din egen, familjens & husdjurens hälsa med helt rena produkter utan biverkningar?
 

Kom & frossa!

 

Investering 250:- inkl.kompendium
Plats: Yantra Studio Ramsjövägen 17 Ljusdal
Tid 18:00-20:00
 

Anmälan till info@yantrastudio.se
www.yantrastudio.se