Yoga ONLINE med oss hemifrån

F om 1 januari 2023 upphör onlineYoga  

BOKNING AV YOGAKLASS

Anmälan/Bokning till info@yantrastudio.se
Uppge vilket pass du vill gå. Vi mailar dig en länk till yogapasset.


Boka senast 1 timme innan klassen startar och tidigast en vecka i förväg

Se till att du angett rätt mailadress då vi skickar all information dit (kolla gärna skräpkorgen om du inte får något mail). Via den mailadress du angett får du en länk som du kan koppla upp dig på.

Onlineyogan kostar 140kr /pass och betalas på swish: 123 562 56 37
Märk inbetalningen med ”Onlineyoga”
Har du 10-kort hos oss kan du naturligtvis använda det.

Zoompassen är LIVE och dom sker det klockslag som står på länken och kan endast användas vid den tiden som annonseras.DROP-IN ONLINE 

140 kr/ pass
Betalas via swish: 123 562 56 37.  Märk inbetalningen med ”Onlineyoga”


10 KORT 

1000 kr
Betalas in till Bankgiro: 234-9017  eller Swish: 123 562 56 37  Yantra Studio Märk din betalning med  ”onlineyoga 10 kort”

Du får en bekräftelse och kvitto på din anmälan när vi fått in din betalning.

Se till att du angett rätt mailadress då vi skickar all information dit (kolla gärna skräpkorgen om du inte får något mail). Via den mailadress du angett får du en länk så att du kan koppla upp dig på de klasser vi har online. Vi mailar ut länkar varje vecka.

Zoomklasserna är LIVE och dom sker det klockslag som står på länken och kan endast användas vid den tiden som annonseras.


 

Lite tips om hur du kan göra det lite lättare att yoga hemma
Skapa en mysig yogaplats någonstans hemma som du kan rulla ut din matta på. Tänd gärna ett ljus för att få lite stämning Se till att du har allt du behöver till yogan på plats. (kuddar, filt, kloss. Har du ingen kloss kan du använda dig av en tjockare bok)

Koppla upp dig minst 5 min innan passet börjar. Vi stänger insläppet då passet börjar, så var ute i god tid.

 

INFORMATION FÖR DIG SOM ANVÄNDER ZOOM FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Är det första gången du använder Zoom skapar du en profil efter du laddar du ner appen “ZOOM Cloud Meetings” från App Store/Play butiken till din mobil eller surfplatta. Deltar du via dator laddas det automatiskt första gången ner en Zoom-klient på din dator när du klickar på länken ZOOM. Du kan även välja att delta via vanliga webbläsaren.

  • Du anmäler dig till info@yantrastudio.se. Ange vilket pass du vill vara med på.
  • Vi skickar dig en länk till passet.
  • Klicka på länken och välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio” i rutan ”To hear others please join audio” som dyker upp.
  • När du klickat på zoomlänken för klassen får du troligtvis upp en ruta där det står: ”To hear others please join audio” – välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio”. Har du missat den här inställningen kan du i efterhand välja att klicka på hörlurs ikonen där det står ”Join Audio” så får du upp rutan igen.
  • Du landar först i ett väntrum innan yogaklassen börjar.
  • Du kan ha videobilden av om så önskas, det gör du genom att klicka på kameraikonen näst längst ner till vänster. Är det streck över bilden är du själv inte synlig.

Har du några frågor är du välkommen att maila oss på info@yantrastudio.se
Vi kommer tyvärr inte att ha möjlighet att svara på mail direkt innan klassen startar men låt oss gärna veta om något inte fungerade för dig.


OBS!

Var gärna ute i god tid med att logga in på zoom innan passet.
Vi öppnar ”väntrummet” ca 5 min innan passet och stänger då passet börjar.