Yoga och Vedic Art  Toscana 12 – 19 maj 2018 

Yoga och Vedic Art  Toscana 12 – 19 maj 2018 

Upptäck din inre källa

En magisk vecka med en fin kombination av Yoga och Vedic Art som öppnar upp, ger insikt, tillåter, förenar och ger ett tillstånd av ödmjukhet.

Fördjupa din yogapraktik med Ashtangayoga varje morgon. Måla enligt de vediska principerna (Vedic Art) på dagarna. Välkomna lugnet med Pranayama och Yinyoga på kvällarna.

Yoga och Vedic Art har sina rötter från de över 5000 år gamla Vedaskrifterna från Indien och som påstås innehålla den högsta sanningen. Veda står för kunskap – ren kunskap. Yogan öppnar ödmjukt upp våra sinnen och leder oss till ett lugn. Vedic Art tillåter oss att gå djupare in i vår källa av frihet och av vetskapen att inget är rätt eller fel, bara olika. Texter och övningar i Vedic Art väcker upp och vi blir medveten om att vi har all potential vi behöver inom oss
    

Vi bor och kursar på mitt i den undersköna Toscanska landsbygden på den vackra gården Antico Borgo di Tignano med anor från 1600-talet. Gården har en fantastisk vidsträckt utsikt och ägs av mycket trevliga Gabriella. Vi njuter av 3-rätters vegetarisk middag varje kväll tillagad av traktens och gårdens egna råvaror med kärleksfull hand.

Inga förkunskaper krävs. Det här är en kurs för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och/eller Vedic Art måleri. Vad gäller yogan väljer du själv vilka pass du vill vara med på.

Dagarna ser ungefär ut så här: (med reservation för eventuella ändringar)
• Ashtangayoga
• Frukost
• Vedic Art (måleri)
• Vegetarisk lunch
• Vedic Art (måleri)
• Sol, bad, promenad, cykeltur, egen tid
• Yinyoga och pranayama (andningsövningar)
• 3-rätters genuint lagad italiensk vegetarisk middag

Datum: Lördag till lördag, 12 – 19 maj

Flyg: Vi rekommenderar Ryan Air eller Norwegian att boka sin flygresa via.

Ryan Air: https://www.ryanair.com/se/sv/

Norwegian: http://www.norwegian.com/

Kursavgift 10800kr (del i dubbelrum) helpension (Tillägg för enkelrum 1700kr)
Det som tillkommer är: Flyg och utflykt 1 dag. Tryffeljakt i Volterra. (frivilligt)

Anmälningsavgift: 800kr betalas in vid anmälan för att säkra din plats på kursen till BG:234-9017 (ange ditt namn och WStoscana)
Anmälan är bindande.

Vid eventuella frågor runt kursen kontakta Renée på 0709-286561 el info@yantrastudio.se

 

Anmälan och mer information: Du anmäler dig till Renée Breig på renee@breig.se

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas till oss. Anmälningsavgift ger dig en garanterad plats på kursen. Begränsat antal deltagare. Vi skickar ut mer information om detaljer vid anmälan eller om du mejlar oss och vill veta mer.
Välkommen att följa med på en härlig försommarresa för kropp & själ. ♥

Renée och AnneSophie