Yoga & Vedic Art Järvsö, Hälsingland 8-11 augusti

VEDIC ART OCH YOGA 8-11 augusti 2019
WEEKEND KURS I JÄRVSÖ HÄLSINGLAND

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga i Järvsö

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Datum: 8-11 augusti 3 dagar med start torsdag kväll kl 18:00

Under helgen kommer vi lägga in lite extra aktiviteter som ex-vis meditation

Yogan
Sköna mjuka kläder, en filt eller något varmt att klä på dig efter yogan.
Yogamatta är bra om du tar med själv, har du ingen meddela oss om du behöver låna en matta.

Vedic Art
Har du målat tidigare och har egna färger, penslar, målardukar, vattenhinkar etc. tar du med dig dem…även plast att täcka bord och golv med.
Är det första gången du målar och inte har något konstnärsmaterial – finns enklare att låna
Oömma kläder och skor är att rekommenderas för måleriet. ALLA tar med blyertspenna/skisspenna och block ( ej rut el linjerat)

Övrigt
Sängkläder eller sovsäck. Det finns två rum med tot. 6st bäddar. Sen är det ”sovsalen” ett närliggande rum till de andra två, där sover man på extrasängar. Täcken och kuddar finns.

Sockor och filt är bra att ta med. Stövlar, regnrock, badkläder ? (kolla gärna vädret innan) promenadskor, lite tjockare tröja eller kofta kan vara bra att ha med. Hygienartiklar. Öronproppar är bra att ha med sig. En skrivbok o penna.

Maten under helgen består endast av veg. kost med inslag av lite rawfood – Annesophie är superduktig på att laga veg. och raw. mat så vi kommer få avnjuta himmelsk good mat 🙂
MEDDELA I GOD TID TILL OSS OM DU ÄR ALLERGISK MOT NÅGOT. Är du glutenallergisk finns glutenfritt bröd

Helgens schema går vi igenom på samlingen torsdagskvällen. Schemat kommer även finnas uppsatt i lokalen.

Kurspris: Privat 3.100:- Företag 3.875:-
Anmälningsavgift 1.500:- (Anmälan är bindande).

OBS! begränsat antal deltagare

Anmälan till: Renée Breig på renee@breig.se. Märk mailet ”Yoga & Vedic Art” och ditt namn.
Anmälningsavgift betalas till: konto 81 29-9, 43761716-0 (Hälsinglands Sparbank). Märk betalningen ”Yoga&VedicArt” och ditt namn.
Resterande belopp betalas in senast 2 veckor innan kursstart till samma konto.

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.
_________________________

AnneSophie undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

V Ä L K O M M E N ♥
AnneSophie och Renée