Yoga och Vedic Art Toscana 28 maj- 4 juni

FÖLJ MED OSS TILL TOSCANA
28 MAJ – 4 JUNI 2016

yogaitoscana

Yoga och Vedic Art i vackra Toscana

Upptäck din inre källa

En magisk vecka med en fin kombination av Yoga och Vedic Art som öppnar upp, ger insikt, tillåter, förenar och ger ett tillstånd av ödmjukhet.

Fördjupa din yogapraktik med Ashtangayoga varje morgon. Måla enligt de vediska principerna (Vedic Art) på dagarna. Välkomna lugnet med Pranayama och Yinyoga på kvällarna.

Yoga och Vedic Art har sina rötter från de över 5000 år gamla Vedaskrifterna från Indien och som påstås innehålla den högsta sanningen. Veda står för kunskap – ren kunskap. Yogan öppnar ödmjukt upp våra sinnen och leder oss till ett lugn. Vedic Art tillåter oss att gå djupare in i vår källa av frihet och av vetskapen att inget är rätt eller fel, bara olika. Texter och övningar i Vedic Art väcker upp och vi blir medveten om att vi har all potential vi behöver inom oss.

yinyogaresatoscana

yogaretreattoscana

Vi bor och kursar på mitt i den undersköna Toscanska landsbygden på den vackra gården Antico Borgo di Tignano med anor från 1600-talet. Gården har en fantastisk vidsträckt utsikt och ägs av mycket trevliga Gabriella. Vi njuter av 3-rätters vegetarisk middag varje kväll tillagad av traktens och gårdens egna råvaror med kärleksfull hand.

Inga förkunskaper krävs. Det här är en kurs för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och/eller Vedic Art måleri. Vad gäller yogan väljer du själv vilka pass du vill vara med på.

Dagarna ser ungefär ut så här: (med reservation för eventuella ändringar)
• Ashtangayoga
• Frukost
• Vedic Art (måleri)
• Vegetarisk lunch
• Vedic Art (måleri)
• Sol, bad, promenad, cykeltur, egen tid
• Yinyoga och pranayama (andningsövningar)
• 3-rätters genuint lagad italiensk vegetarisk middag

Datum: Lördag till lördag,  28 maj-4 juni 2016

Pris: Privat: 10.750 kr  I  Företag 13.440 kr

I priset ingår: helpension, 7 nätter, del i dubbelrum i lägenhet. Till varje lägenhet hör eget kök och uteplats. Frukost, lunch och 3-rätters middag. En gemensam transfer till och från Pisas flygplats. Yoga morgon och kväll samt Vedic Art kurs.

Flyg finns med Ryan Air och Norwegian Pisa.
Vi rekommenderar Ryan Air då deras flight passar bäst in på vår transfer.

Ryan Air
Stockholm – Pisa 28 maj 17.40–20.30
Pisa – Stockholm 4 juni 14.25–17.15

Norwegian
Stockholm – Pisa 28 maj 17.05–20.00
Pisa – Stockholm 4 juni 20.40–23.55

Gemenensam transfer till och från Antico Borgo
28 maj 21.00, 4 juni ca 11.30
För dig som vill spendera en halvdag i Pisa så passar Norwegians flight bra. Flygplatsen ligger nära Pisa centrum. Möjlighet att lämna sitt bagage på flygplatsen finns.

Anmälan: Du anmäler dig till Renée Breig på renee@breig.se.
Anmälan är bindande och betald anmälningsavgift på 3.500:- ger dig en garanterad plats på kursen. Avgiften betalas till PG 1935809-2, ange namn och “YOGAVEDICARTTOSCANA”. Resterande summa betalas senast 15/4 2015 till BG: 5880-0178. Begränsat antal deltagare. Minst 10 deltagare för att kursen ska bli av.

Välkommen att följa med på en härlig försommarresa för kropp & själ. ♥

Renée och AnneSophie

reneefia

Här kan du läsa några kommentarer från våra tidigare resor:

”Det var en häftig och utvecklande resa, ibland tuff med prövningar och tårar men mycket skratt och många goa tillfällen. Målningen var ett uppvaknande, så skönt att bara skapa och inte behöva oroa sig för rätt eller fel. I yogan upptäckte jag lugnet och känslan av att inte behöva prestera, bara vara som jag är. Har träffat underbara människor, inte minst Renée och Fia, som alla gett mitt liv en massa ny energi ” /Linda
 
”Ibland faller allt på plats! fick kombinera bästa yogan med den bästa konsten tillsammans med likasinnade i en otroligt vacker miljö i Toscana tillsammans med mina inspirerande lärare Fia och Reneé, kunde inte blivit bättre. För att inte tala om den fantastiska maten, rummen, poolen, vädret, ölet, vinet, ja allt! Toscana in my hart! Risken är stor att vi ses igen nästa år.” /Olle
 
“Det goda livet! Så kan veckan i Toscana i maj 2014 sammanfattas. Fia och Renée gav mig en inspirerande och energigivande vecka fylld av gemenskap, skratt, yoga i gryningen, vedic art i solen, fantastisk vegetarisk mat och poolhäng, allt detta inramat av toskansk landsbygd med böljande kullar och cypresser. Ett minne för livet, och något som jag ser fram emot att göra igen!” /Sara
 
”Yogan på mattan går hand-i-hand med principerna i VedicArt och det tyckte jag blev mer påtagligt här. Jag fick liksom tid att känna efter. ..och så med maten därtill.” /Kerstin
 
”Ashtangayoga på morgonen i en vacker sal med utsikt över de Toscanska bergen. En perfekt start för dagen som ger massor av energi och en mjuk och stark kropp. Vedicart under Toscanas sol, hör själv, kan det bli bättre? Att ha dalgångarna framför sig och bergen som fond, känna doften, höra ljuden, se de små detaljerna runt omkring. Det gav enormt mycket inspiration och energi. Bara det att ha en hel vecka till sitt förfogande utan att behöva tänka på vad man ska handla och laga för mat eller packa väskan för nästa arbetsdag. Jag vet inte om jag tänkte alls den här veckan – jag bara var. Yinyoga på eftermiddagen – efter allt skapande, men före middagen – passade alldeles utmärkt. Det blev som om man fick stretcha ut både kropp och själ.” /Maud

 

10384118_725097250900681_5672140521848262698_n