Workshop med Maria Boox 23-25 september

Helgen den 23-25 september kommer Maria Boox till oss på Yantra Studio och håller workshop

mariaboox

Vi är så glad att Maria kommer hit till vår studio och vi ser verkligen fram emot att få ta del av hennes kunskap och värme!

Med snart 30 års erfarenhet, utbildad hos både Sri K Pattabhi Jois och Mr B. K. S. Iyengar, besitter Maria en omfattande och gedigen kunskap inom yogisk praktik och filosofi. Hon studerar också regelbundet Pranayama och filosofi hos Sri. OP. Tiwariji.

Marias klasser är alltid inspirerande och hon leder de på ett tryggt och kärleksfullt sätt.


Anmälan till: info@yantrastudio.se
(anmälan är bindande)

Kursavgift 1200kr

Betalas in till BG 234-9017
(betald avgift ger dig en garanterad plats på kursen).

OBS Begränsat antal deltagare.Upplägget för helgen ser ut så här:

Fredag 18:00-20:00
Intro till Pranayama. Ca 30-45 min. Därefter ledd klass genom solhälsningar och alla stående samt några sittande och avslutning.

Lördag 8:30-10:30 Mysore
14:00-16:00 Pranayama och genomgång av de 8 olika grenarna

Söndag 8:30-10:30 Mysore
12:00-13:30 Kleshas, de olika hindren inför att leva i klarhet och balans
Pranayama.

Varm välkommen
Renée och Maria


Om Maria:
IMG_8208
Maria började praktisera yoga och meditation i början av 1980-talet. Under många år levde hon periodvis i Indien för att utveckla sin yoga och meditation samt studera buddistisk och hinduisk filosofi.

1995 började Maria undervisa i yoga och 1999 öppnade hon en av Sveriges första yogashalas; Yogashala Stockholm. Under tio framgångsrika år drev och utvecklade hon shalan och höll workshops med internationellt kända lärare, såväl som att själv undervisa och ge retreats runt om i världen. Många av de elever som genom åren tränat och studerat där är idag själva lärare.

Maria spenderar regelbundet längre perioder i Indien för att fördjupa sina kunskaper om såväl den fysiska träningen – asanas – som de mer filosofiska aspekterna av yogan. Maria har en djup och bred kunskap inom yogan och hennes undervisning präglas av värme, inspiration, kreativa utmaningar samt ett gediget kunnande vad gäller yogans filosofiska, fysiska och mentala aspekter.

Hon är en av de första Ashtanga yoga lärarna i Sverige samt den första certifierade Iyengar yoga läraren i Skandinavien. Under många år har hon varit en hängiven student till Sri K. Pattabhi Jois- Guruji och hans sonson Sharath i Mysore.

Mer om Maria, hennes kurser och engagemang kan du läsa på www.mariaboox.com