Regndroppsterapi – Inga-lill Olsson

Regndroppsterapi är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet och bekämpar stress och oro.

Regndroppsterapi går ut på att läkande, äkta eteriska oljor droppas ut på fötter och ryggrad, som därefter masseras ut med fjäderlätta rörelser. Den helande energin sätts igång genom att elektriska impulser uppstår mellan fingrarna och reflexpunkterna. Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till en punkt där det finns ett brott i den elektriska strömbanan. Sådana här brott har visat sig vara relaterade till energiblockeringar orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist.

Tekniken gör att svaga eller skadade områden korrigeras, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt tillfrisknande/helande. Regndroppsterapi är en kombination av lätt beröring och massage med kraften av 100% rena eteriska oljor. De läggs på under fötter och på ryggen med mjuka fjäderlätta rörelser. Därefter läggs värme på. Avslutas med en lättare ansiktsmassage

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Regndroppsterapibehandling är djupt avslappnande samtidigt som den är renande. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna.

Pris: 90 min: 700kr

För att boka en tid. Kontakta Inga-lill på:
0702- 253 41 36