mindful HOME workshop

Varmt välkommen till en inspirerande workshop med
Charlotte Hagelin – aktuell med boken ”mindful HOME”!

Fyll ditt hem och liv med ny energi!

Längtar du efter en nystart?
Är det dags att göra förändringar i ditt hem eller kanske i ditt liv?

Vårt hem berättar en historia om vårt liv. Dessa historier har alltid fascinerat mig. Genom åren har jag och min familj flyttat och bott i många olika hem, både i Sverige och utomlands. Jag har haft förmånen att även få hjälpa många andra människor med deras hem och fått lyssnat till de tillhörande berättelserna. Det här har väckt ett intresse hos mig och som drivit mig att prova mig fram, att lära mig mer om hem och hur det påverkar våra liv.

Hur skapar vi ett hem som, inte bara är är fint på ytan utan som också stöttar oss, ökar vårt välmående, göder vår kreativitet, bär våra drömmar och hjälper oss att nå våra mål? Under åren har jag studerat och bland annat använt mig av feng Shui för att undersöka hur läran kan påverka både känslan i hemmet och den upplevda livskvaliteten.

Jag har tagit fram en enkel steg-för-steg modell som är baserad på mina egna erfarenheter från mina personliga hem samt av alla de intressanta uppdrag jag har haft. Mitt mål med modellen är den ska vara enkel och lätt att komma igång med. För det bygger på att vara aktiv, att göra. Det är oftast så positiva förändringar sker.
Modellen är uppbyggd i fem steg,

1. Rensa
2. Organisera
3. Underhåll
4. Skapa en helig plats
5. Sätt intentioner i sitt hem och i varje rum

Jag vill också påminna om vikten av att ge massor av kärlek, först och främst till dig själv. Även ditt hem och dina saker behöver kärleksfullt uppmärksammas och självklart de personer och djur du har i din närhet. I varje kapitel presenteras en av mina 10 gyllene reglerna för ett mindful HOME som är både enkla och konkreta åtgärder som kan inspirera att på ett enkelt sätt komma igång direkt.

Namaste!
Charlotte
_____________________________________________________________________

Lördagen den
Tid: 14.00-17.00
Plats: Yantra Studio Södra Järnvägsgatan 52 LJUSDAL
Investering: 550 kr
OBS! Begränsat antal platser

Anmälan till: info@yantrastudio.se
Betalas in på BG: 234-9017 eller SWISH: 123 562 56 37
Märk inbetalningen med ”MINDFULHOME” och ditt namn.
Anmälan är bindande.

Den vackra boken finns att köpa på plats och signeras av Charlotte för den som önskar.


”Att få en ny medveten syn på sitt hem och sina saker ger ofta inspiration att vilja göra förändringar i hemmet, som i sin tur ofta skapar positiva förändringar även i andra delar av livet”
– Charlotte Hagelin –