Många utav oss upplever idag att det kan vara lite krångligt med att laga vegetarisk
mat från grunden. Oftast blir det enklast att köpa halvfabrikat.
Nu har du möjlighet att få lära dig göra allt från grunden på ett inspirerande och lättsamt sätt. Det blir en rolig och lärorik förmiddag eller eftermiddag där du får vara med att förbereda och tillaga vegetariska rätter som du kan använda i vardagen och/eller till fest.
Vi håller till i köket på Ebbehof och maxantalet per workshop är 6 pers.
Workshopen hålls av Annika Lynton, konstnär och healer från Stockholm.
Annika har varit vegetarian sedan 80 talet och har lagat veg.mat till kurser och workshops både i Sverige och utomlands i många år.
Under workshopen tillagar vi en komplett meny där maträtterna kan användas tillsammans eller var för sig. Workshopen avslutas med att vi äter tillsammans, där finns även tid för frågor till Annika inom det vegetariska köket.
Datum: 14 mars
Investering 850kr /pers. inkl. maten vi tillagar och äter plus recept
Plats: Ebbehof, Ramsjövägen 17 LJUSDAL
Betalas in på: BG: 234-9017 eller SWISH: 123 562 56 37
Märk inbetalningen med VEG.WS och ditt namn.
Anmälan är bindande.
Tider lördag:
WS 1 09.00-13.00
WS 2 14:00 – 18:00
Anmälan: till renee@breig.se
OBS! Max antal deltagare/ workshop 6st