Klang/Soundhealing massage & Regndroppsmassage 15 mars

BEHANDLINGAR SÖNDAG 15 MARS

Klang/ soundhealing massage 75 min 850 kr
Regndroppsmassage 75 min 850 kr


Behandlingarna går att boka mellan 09:00-15:00
Kontakta Annika för bokning av behandling på 073-673 16 65
Läs mer om dessa behandlingar nedan
________________________

VAD ÄR KLANG/SOUNDHEALING MASSAGE?
Klang/soundhealing massage är en stillsam men kraftfull behandling där du totalt kan slappna av och resa inåt i dig själv med hjälp av de läkande klangerna och vibrationerna från de Tibetanska Helande Skålarna.

Du ligger påklädd med en filt över dig.
Skålarna sätts på olika platser på och runt din kropp.
När skålarna slås an skapas ljudvibrationer, klanger och övertoner som både stimulerar och synkroniserar harmonin och livsenergin i din kropp. Vibrationerna går djupt in i kroppen, ända ner på cellnivå.

På detta sätt får mer än 100 biljoner celler, som är kroppens byggstenar, en mjuk och mild cellmassage. Alla ljud påverkar nervsystemet som i sin tur påverkar varje cell.
Skålarnas vibrationer är lugnande för nervsystemet som lätt kan komma i djup avslappning samtidigt som det fylls på med ny vitaliserande kraft.

Först jobbar klangerna på att frigöra gamla blockeringar – både fysiska, mentala, emotionella och själsliga, sen erbjuder klangen en ny struktur.

Klang/healingmassagen knyter an till de urgamla kunskaperna om klangens helande och läkande verkan, som stimulerar och sätter igång dina egna helande självläkningskrafter.

Behandlingen kan motverka;
tinnitus, stress, oro, sömnbesvär, dålig cirkulation, bihåleproblem. Lugna ner orolig mage/tarm
Lindra reumatism. Lösa upp spänningar – kropp & själ

♥ ♥ ♥

VAD ÄR REGNDROPPSMASSAGE?
Regndroppsmassage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker upp immunförsvaret och nervsystemet. Bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. För att skapa ny balans och harmoni i hela systemet.

Behandlingen är mjuk och varsam men är ändå mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna dvs. läkande örter och växter.
9 olika oljor används under behandlingen.

Regndroppsmassage stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet , är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning. Balanseringen av energiflödet lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Läs mer om Annika och de olika behandlingar
www.aurorastarlight.com