KATARINA DI LEVA TILL YANTRA STUDIO LJUSDAL 25-26 NOVEMBER

KATARINA DI LEVA TILL YANTRA STUDIO
LJUSDAL 25-26 NOVEMBER

MEDITATIONSKVÄLL 26 November och PRIVATA SESSIONER ”Resan” 25-26 November

RESAN är en kraftfull vägledd och djupgående inre process som i trygg närvaro lyfter fram orsaker till de hinder vi upplever i livet.
Man kan säga att vi alla på olika sätt lagrar smärtsamma känslor inom oss både fysiskt och psykiskt och detta begränsar vår inre klarhet och i förlängningen vår allmänna hälsa och livslust. Vi kanske känner att tillvaron borde kännas gladare och friare, att vi drömmer om att göra så mycket av livet men att något håller oss tillbaka.

Våra skyddsmekanismer som bortträngning och förnekelse är livsviktiga funktioner, men de har också ett bäst-föredatum och tiden läker inte alla sår.

Resan är en effektiv och frigörande metod för att få tillgång till de här gamla känslorna, lösa upp dem och samtidigt aktivera kontakten med vår inre röst, vår inre källa. Med tillgång till denna läkande, kärleksfulla och intelligenta kraft kan vi se på oss själva och livet med nya ögon och leva mer utifrån de vi egentligen är, med mer energi, större självkänsla och identiteten rotad i vår sanna essens. Vår sanna essens är oändligt kreativ, livsbejakande och lösningsinriktad!

Resan är ofta en stark och vacker upplevelse av att få kontakt med sitt inre på ett nytt sätt. ”Resenärer” kan beskriva det som att ”Men, att det här har funnits i mig hela livet utan att jag verkligen har känt det?!”. Resan blir ofta till ny inspiration och en katalysator för att komma framåt i livet på ett nytt sätt, med nya perspektiv. När våra perspektiv läker och kommer i resonans med vår källa, så läker även våra liv.

Katarina har arbetat med Resan sedan 2004 och är utbildad av Brandon Bays.

En Resansession tar upp till tre timmar och du rekommenderas att ha en lugn stund för dig själv efteråt.

Välkommen att boka en Resa hos Katarina 25-26 november till introduktionspris 2300 kr (ord. pris 2450).

Boka direkt via mail: info@katarinadileva.com eller telefon: 0707-4742309
(Du är varmt välkommen att kontakta Katarina vid frågor).

Bokning är bindande och betalas via Swish 0707-474209 eller Bankgiro: 5462-2279

Vi har ett begränsat antal tider så boka din session i god tid.

————————————-

MEDITATIONSKVÄLL 26 NOV
19.15- ca 21.15

Katarina besöker oss för en kväll med samtal och meditation. Meditationen är ett grundläggande verktyg för att utveckla och bibehålla en kontakt med vår inre källa och våra visioner i livet.

Genom att slappna av och rikta oss inåt så kan vi med lite träning expandera vår närvaro och även utveckla en lyhördhet för den inre rösten och intuitionen. Katarina kommer att hålla en meditation och berätta om sina upplevelser och erfarenheter, om kreativitet, samt om hur man kan jobba med sin kropp och sina känslor för att lära känna sig själv och komma vidare när man känner att man stöter på problem eller hinder i olika situationer.

Det kommer också att finnas utrymme för frågor. Vi bjuder på thé och saffransbullar.

Pris 200kr (swish eller kontant)

Anmälan till info@yantrastudio.se
Obs! vi har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!


 

Katarina arbetar som fotograf och formgivare. Hon har gjort bilder till flertalet böcker inom mat och hälsa. Hon vägleder även i inre processer i form av Resan och healing.