Husapotek med läkande oljor 4 september på Ebbehof Ljusdal


HUSAPOTEK med LÄKANDE OLJOR

Fredag 4 september på Ebbehof Ljusdal

Hjärtligt Välkommen till en stund med de helande oljornas magi!
Jag kommer att dela med sig utav en uråldrig kunskap om Läkande Eteriska Oljor som är fyllda av växternas Visdom och Helande egenskaper.

Du kommer att få att lära känna och få frossa i oljornas värld genom att dofta, inhalera och smörja in 10 olika oljor som kan stödja oss i olika obalanser som tex förkylning, allergier, magproblem, fästingbett, tandvärk, stukningar, klimakteriebesvär, öroninflammationer ,feber, stärkning av immunförsvaret, vårtor, sömnproblem, snarkningar, huvudvärk, urinvägsinfektioner osv.

Oljorna jobbar också på det emotionella planet med att öppna upp blockeringar, bära fram och läka. Vill du också ta mer ansvar för din egen, familjens och husdjurens hälsa med helt rena produkter utan biverkningar? Varmt välkommen att boka din plats till denna spännande eftermiddag!

Plats: Ebbehof Ramsjövägen 17 Ljusdal
alt. Yantra Studio S.Järnvägsg. 52 Ljusdal
allt beror på vädret 🙂

Datum: Fredag 4 sept.
Tid: 17:30-19:30
Pris: 300 kr
Lärare: Annika Lynton

Begränsat antal deltagare

Vi bjuder på rawfoodfika.

Anmälan till: info@yantrastudio.se
Betalning 300kr till swish 073-6731665 vid anmälan

Ord från Annika Lynton:
Jag kom i kontakt med dessa oljor 2007 och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet inför det stöd de har varit för framförallt för min son som har en genetisk allvarlig diagnos som i den skolmedicinska världen inte kan erbjuda något annat än starka doser antibiotika. Genom dessa eteriska oljor har hela familjens liv förbättrats på så sätt att vi har ett verktyg att hjälpa och stödja kroppen själv att ha ett starkt immunförsvar, rensa ut gifter och skapa en miljö där mikrober inte kan leva, öka syresättningen i cellerna, balansera hormonerna och dessutom läka gamla känslomässiga trauman.

Som du säkert förstår betyder dessa oljor väldigt mkt och är otroligt värdefulla för mig och min familj. Även vår hund fick behandling med olika oljor mot hans stelhet i höfterna.
Jag har fått vara med om otaliga klienters helande från olika obalanser och deras berättelser om vänner, grannar, husdjur osv som blivit av med diverse grejer.

Så Moder Jord är verkligen generös och vi har möjligheten att använda oss av hennes gåvor på ett enkelt sätt, vi kan applicera dem lokalt, ta invärtes eller inhalera dem.
Dessa oljor från Young Living är skonsamt och ekologiskt framtagna direkt från Moder Jords välsignande skafferi för att kunna användas i ditt eget husapotek i din vardag

VARMT VÄLKOMMEN

Annika och Renée