Drömmar Yoga och Klang Lördag 5 maj

Workshop Ljusdal lördag 5 maj 2018
En dag där vi fördjupar vår relation till oss själva. (Ingen förkunskap krävs)

 


Varmt välkommen till en dag i drömmarnas tecken! En workshop med drömtydningar, yoga och klangmeditation. Dagen inleds med ett lugnt YinYogapass därefter fördjupar vi oss i drömmarnas värld och dagen avslutas med en härligt påfyllande klangmeditation.

Annika Lynton vägleder genom klanger och drömmarnas värld . Läs mer om henne på www.aurorastarlight.com
Renée Breig håller i Yinyogan

Plats: Yantra Studio Ramsjövägen 17 Ljusdal Kursledare: Annika Lynton & Renée Breig
Anmälan till: info@yantrastudio.se
Tid: 10:00-17:00 med avbrott för lunch
Kursavgift: 950 kr
Anmälningsavgift: 300kr betalas in vid anmälan för att säkra din plats på kursen till BG:234-9017
(ange ditt namn och WS 31mars)
Anmälan är bindande.

Lättare fika och sopplunch (veg) ingår i priset

🌸🌺❤️🌼🌻🌸🙏🌸🌺❤️🌼🌻🌸
Om du bara vill gå på Klangmeditationen på em
går det bra 🙂
Pris 150kr/ pers.
🌸🌺❤️🌼🌻🌸🙏🌸🌺❤️🌼🌻🌸

Vid eventuella frågor runt kursen kontakta Renée på 0709-286561 el renee@breig.se

För resande från annan ort finns det fina och billiga vandrarhem som du kan bo på 🙂
Hantverkar’n 0651- 34 00 66
Borrgården 0651-130 60

Buss från sthlm – Härjedalingen

YINYOGA med Renée Breig
En lugn och meditativ yogaform. Här sitter och ligger vi länge och stilla i olika positioner för att komma åt den djupliggande bindväven. Vi använder oss av bolster (kuddar)och filtar för att ligga så bekvämt som möjligt. Övningarna görs med avslappnande muskler och fokus på andningen. Yinyoga lugnar och är avslappnande för både kropp och psyke. (Ingen förkunskap krävs)

DRÖMMAR med Annika Lynton
Vad är det som händer på natten när ljusets släckts, du blundar och vänder vakenheten inåt och du överlämnar dig till sömnen och drömmarnas värld? Vi ger oss alla ut på spännande resor där kroppen ligger kvar så fint i sängen medans vi besöker olika platser, involverar oss i relationer osv. Drömmarna hjälper oss att finna svar, lösa upp spänningar och stress och bl.a. bli medvetna om våra blockeringar och rädslor. En dröm är som ett personligt brev du skrivit till dig själv till dig själv och det är upp till dig om du tänker öppna brevet eller slänga det. Drömmar innehåller klarheter och visdomar från vår egen inre andliga coach-terapeut-guide – Drömmästaren/mästarinnan.
Om vi lär oss att förstå budskapen i drömmarna har vi oändliga möjligheter till självkännedom på alla plan där både växande och healing uppstår. Vi läker vår historia, skapar vårt nu och vår framtid

Genom att öppna upp dörren till våra nattliga drömmar fördjupar vi vår relation till oss själva. Våra drömmar ger oss viktiga budskap i form av tydliga symboler som berättar för oss, om oss själva, och hur vi har det i vår livssituation, i våra relationer, vad vi är rädda och oroliga för, vad som stressar oss och vad vi längtar efter.

Drömmen ljuger inte för oss, den påvisar bara vad som pågår under ytan, det som vi inte alltid vill, kan ta tag i, det vi inte är medvetna om, känslor vi döljer för oss själva. Den vill få oss att bli medvetna, att vakna upp för att skapa balans i våra liv och använda vår egen fantastiska visdom.

Sokrates har sagt; ” Kungsvägen till att lära känna dig själv går genom dina drömmar”. Det finns inget drömtolknings facit att få svar ifrån, svaren finns inom var och en av oss och denna dag kommer du att få ta del utav några enkla nycklar som du kan använda för att öka förståelsen av vad du vill meddela dig själv på dina nattliga resor.

KLANGMEDITATION med Annika Lynton
Under meditationen ligger du ner och tar emot de frekvenshöjande tonerna och vibrationerna från de Tibetanska klang och Qartzkristallskålarna. Djup helande återhämtning sker.