YOGA & VEDIC ART JÄRVSÖ HÄLSINGLAND
Augusti 2022 

 

(Exakt datum kommer )

 

 

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga 

 

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom

 

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

 

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande vinyasayogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Under helgen kommer vi lägga in lite extra aktiviteter som ex-vis meditation.

Yogan

Sköna mjuka kläder, en filt eller något varmt att klä på dig efter yogan.
Yogamatta är bra om du tar med själv, har du ingen meddela oss om du behöver låna en matta.

Vedic Art

Har du målat tidigare och har egna färger, penslar, målardukar, vattenhinkar etc. tar du med dig dem…även plast att täcka bord och golv med.
Är det första gången du målar och inte har något konstnärsmaterial – finns enklare att låna

Oömma kläder och skor är att rekommenderas för måleriet. ALLA tar med blyertspenna/skiss penna och block ( ej rut el linjerat)

 

Övrigt
Sängkläder eller sovsäck. Det finns 1 enskilt rum med tot. 4st bäddar. och en  sovsal med fler bäddar. Täcken och kuddar finns. Sockor och filt är bra att ta med. Stövlar, regnrock, badkläder ? (kolla gärna vädret innan) promenadskor, lite tjockare tröja eller kofta kan vara bra att ha med. Hygieneartikel. Öronproppar är bra att ha med sig. En skrivbok och penna.

 

Maten under helgen består endast av veg. kost med inslag av lite rawfood  🙂

Meddela oss i god tid om du är allergisk mot något
Är du glutenallergisk finns glutenfritt bröd
OBS! Tyvärr kan vi inte göra några undantag för dieter eller specialkost.

 

Helgens schema går vi igenom på samlingen torsdagskvällen. Schemat kommer även finnas uppsatt i lokalen.

 


Plats: Viks gamla skola Järvsö
Tid:  

Kursledare: Renée Breig & AnneSophie Sjöblom

 

 

Anmälan till: Renée Breig på renee@breig.se. Märk mailet ”Yoga & Vedic Art”

Anmälningsavgift betalas till: konto 81 29-9, 43761716-0 (Hälsinglands Sparbank). Märk betalningen ”Yoga&VedicArt” och ditt namn.
Resterande belopp betalas in senast 2 veckor innan kursstart till samma konto.

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

 


 

AnneSophie undervisar sedan flera år i Ashtangayoga och Yinyoga. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

 

Renée är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

Varmt välkommen! ♥
AnneSophie och Renée