SKÖNA BEHANDLINGAR 8 och 10 APRIL
med Annika Lynton

Unna dig själv, eller någon annan en skön behandling 

Lymf aroma-massage 60 min 890 kr, 90 min 1490 kr
Klang/ soundhealing massage 70 min 850 kr

Regndroppsmassage 70 min 850 kr

Den 8 och 10 april mellan 09:00-15:00 tar Annika emot behandlingar på Yantra Studio

Kontakta Annika för bokning av behandling på 073-673 16 65
 
 

LYMF AROMA MASSAGE

Lymf aroma massage kan hjälpa vid ömmande lår, uppsvälld, ledvärk, övervikt, återkommande förkylningar/urinvägsinfektioner, stress, svullnad i kroppen. Svårt att tappa vikt trots bra mat och träning? Detta är bara några av dem symptom som Lymf Aroma massage kan hjälpa dig med.

En helkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och därmed ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter. Anpassade eteriska rena oljor används i behandlingen. Vid behov använder jag även silikonkoppor. Med koppning kan man nå djupare och lösa upp fibroser. Det är ett effektivt sätt att öka cirkulationen av lymfa i ett område som av olika anledningar stagnerat. Upprepade behandlingar med silikonkoppor kan också skapa bättre hudstruktur vid ex celluliter och även minska kroppens omfång genom hjälpa kroppen att göra sig av med överflödig vätska.


♥
 ♥ ♥

 

KLANG/SOUNDHEALING MASSAGE

 

Klang/soundhealing massage är en stillsam men kraftfull behandling där du totalt kan slappna av och resa inåt i dig själv med hjälp av de läkande klangerna och vibrationerna från de Tibetanska Helande Skålarna.

Du ligger påklädd med en filt över dig.
Skålarna sätts på olika platser på och runt din kropp.
När skålarna slås an skapas ljudvibrationer, klanger och övertoner som både stimulerar och synkroniserar harmonin och livsenergin i din kropp. Vibrationerna går djupt in i kroppen, ända ner på cellnivå.

På detta sätt får mer än 100 biljoner celler, som är kroppens byggstenar, en mjuk och mild cellmassage. Alla ljud påverkar nervsystemet som i sin tur påverkar varje cell. Skålarnas vibrationer är lugnande för nervsystemet som lätt kan komma i djup avslappning samtidigt som det fylls på med ny vitaliserande kraft. Först jobbar klangerna på att frigöra gamla blockeringar – både fysiska, mentala, emotionella och själsliga, sen erbjuder klangen en ny struktur.

Klang/healingmassagen knyter an till de urgamla kunskaperna om klangens helande och läkande verkan, som stimulerar och sätter igång dina egna helande självläkningskrafter.

Behandlingen kan motverka:
tinnitus, stress, oro, sömnbesvär, dålig cirkulation, bihåleproblem. Lugna ner orolig mage/tarm. Lindra reumatism. Lösa upp spänningar – kropp & själ

 

♥ ♥ ♥

 

REGNDROPPSMASSAGE

Regndroppsmassage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker upp immunförsvaret och nervsystemet. Bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. För att skapa ny balans och harmoni i hela systemet.

Behandlingen är mjuk och varsam men är ändå mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna dvs. läkande örter och växter.

9 olika oljor används under behandlingen.
Regndroppsmassage stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet , är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning. Balanseringen av energiflödet lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

 
Läs mer om Annika och de olika behandlingar
på www.aurorastarlight.com