MASSAGE OCH HEALING 
med Lindah Lodin


LINDA JOBBAR UTOMLANDS JUST NU. 

Lindah Lodin kommer till studion ett
par gånger varje månad för att ge behandlingar.
 

 

 

 

 

 


Behandlingar du kan välja mellan: 


Deluxebehandling

Denna behandling är min varmaste rekommendation eftersom den inkluderar både massage, eteriska oljor och healing. Helt plötsligt blir 1+1+1 inte 3 utan 9.
1200 kr för 120 min. 
 
Djupgående massage med eteriska oljor av högsta terapeutiska grad för att fördjupa och förstärka effekten av behandlingen både på fysiskt, mentalt och känslomässigt plan.
650 kr för 60 min
 
Healing
Jag använder mig av uråldriga inka shamanska tekniker. Behandlingen innebär att jag jobbar med energifältet och löser upp stagnationer, tar bort tung energi och fyller på med ny energi. Klienter känner sig ofta lättare och lugnare efteråt då healingen påverkar både fysiska, mentala och emotionella symtom.
800 kr för 90 min. 
 
 

Varmt välkomna att höra av er vid eventuella funderingar eller för att boka tid
Varma hälsningar
Lindah Lodin

 

För att boka en tid.
Kontakta Lindah på sms till: 073-0466427
Swish el kontant betalningOm Lindah


Jag är uppvuxen i Härjedalen men numera bosatt i Hälsingland. Kärlek och naturen som läkningskrafter är vad som ligger mig allra varmast om hjärtat, det kraftfulla i det till synes enkla som vi alla har tillgängligt när vi än väljer det. Det är med sann glädje jag kommer till Yantra studion och delar med mig av vad som hjälpt mig på min väg.

Jag har genom åren gått massor av kurser inom healing och personlig utveckling men när jag kom in på den uråldriga inka shamanska läran så var det som att hitta hem, en tradition som kommunicerar och lever i  enighet med naturen med en icke dömande och kärleksfull attityd gentemot sig själva, världen och moder jord, det kändes så sant för mig och när jag sedan började praktisera regelbundet upplevde jag effekter jag inte tidigare uppnått med något annat. Det mest jordnära och naturnära var alltså det som läkte mig både på fysiskt och själsligt plan på ett djup jag inte tidigare ens nosat på.

 
 

 
Sagt om deluxebehandlingen: 
 
”Jag har testat hundratals massörer genom åren men du är tamejfan den bästa. Kanske mött en tidigare som är i klass med dig. Jag minns inte vilket årtionde jag var smärtfri senast, men efter din behandling så var jag det, jag tror inte folk kan förstå känslan när man gått med ständig smärta till att helt plötsligt inte behöva känna den, vilken befrielse, du är så jävla duktig!” -Diana 
 

”När jag gick från dig efter behandlingen kände jag mig ”on top of the world” och helt orubbar, som om att ingen kan komma åt mig. Känner att kontakten till mig själv har stärkts tillsammans med förmågan att ta beslut som är bra för mig. Kände mig energifylld, glad och stark efter din behandling.” – Joanna


Avbokning
Vid avbokning 24 timmar eller mindre debiteras hela summan.