BOOSTA DITT LYMFSYSTEM & EN NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTEL

2st Workshops med Karin Björkegren Jones 18 och 19 mars – 2023
 WORKSHOP – BOOSTA DITT LYMFSYSTEM

LÖRDAG 18 mars

 


Varmt välkommen till en givande Workshop för att boosta ditt lymfsystem tillsammans med erfarna och populära hälsogurun Karin Björkegren Jones.


Känner du dig ofta frusen och kall? Är dina fötter ömma och svullna? Har du åderbråck? Celluliter? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar händer och fingrar lätt? Har du svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona? Har du sömnproblem? Blir du lätt förkyld och så vidare.
Listan kan göras lång på vad som kan vara orsakat av ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner.


I denna magiska workshop kommer du att få lära dig olika tekniker för ett bättre och hälsosammare lymfsystem.

 

Plats: Yantra Studio Ljusdal 
Tid: 09:00-15:00 
med avbrott för lunch ca 1 timme. 
Investering: 1200 kr
I workshopen ingår Karins senaste bok ”Omstart för en starkare, renare och friskare kropp” (värde 200kr).

 

Anmälan till: info@yantrastudio.se  
Anmälan är bindande men inte personlig.
Betalning vid anmälan till swish: 123 562 56 37 eller BG: 234-9017 
Märk betalning: med ditt namn och ”Karin BJ LYMF” 
betalar du med swish behöver du inte skriva ditt namn.
 

Lymfsystem workshop på Yantra Studio är en mycket givande och läkande upplevelse för hela dig.

 

Det finns massor du kan göra för att få bättre flöde. Den här workshopen handlar om det. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig att ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk.

 

Karin Björkegren Jones är en av Sveriges mest erfarna yogalärare inom lymfsystemet, hälsa, självläkning- och hjälper människor att blomma livet igenom.

 

Boka din plats för ett friskare lymfsystem!

Varmt välkommen!

 

 
WORKSHOP – EN NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTEL  
SÖNDAG 19 marsI december 2019 kom Karins bok Balans – naturlig väg till en friskare sköldkörtel. En bok om hur man på naturlig väg kan boosta din sköldkörtel.

 

Idag är en halv miljon svenskar diagnosticerade med någon  form av sköldkörtelproblem. Sköldkörteln tar stryk när vi lever i stress. I den här workshopen kommer vi att göra yoga för sköldkörteln och hur vi varvar ner med yogans olika tekniker.

 
Plats: Yantra Studio
Tid: 09:00-12:00 

Investering: 900 kr. 
I workshopen ingår Karins senaste bok ”Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel” (värde 200kr). 

 

Anmälan till: info@yantrastudio.se 
Anmälan är bindande men inte personlig.
Betalning vid anmälan till swish: 123 562 56 37 eller BG: 234-9017 
Märk betalning: med ditt namn och ”Karin BJ SKÖLDKÖRTEL” 
Betalar du med swish behöver du inte skriva ditt namn
 

Boka din plats för en friskare sköldkörtel!

Varmt Välkommen! 

 Om Karin:

Karin Björkegren Jones, född 8 augusti 1964, är en svensk journalist, författare och yogalärare.

 

Under åren 1989 till 2003 arbetade hon som researcher, redaktör, inslagsproducent, reporter, programledare och programutvecklare på programbolag och direkt åt bland annat SVT, K-world, ZTV och TV4. Sedan 1990 har hon dessutom frilansat som journalist för ett flertal hälso- och livsstilstidningar och varit chefredaktör för ett editionerat kvinnomagasin. Från år 2001 har hennes arbete främst varit inriktat på yoga. Karin har gått flera yogalärarutbildningar, själv haft gravidyogalärarutbildningar och studerat yoga för flera av de internationellt framgångsrika yogalärarna. Karin håller populära workshops i yoga, bäckenbottenträning och om hur man tar hand om sitt lymfsystemet både i Sverige och utomlands. Hon har också producerat ett flertal yoga- & instruktionsdvder och skrivit ett flertal böcker om yoga och hälsa. Karin har utvecklat ett kvinnligt perspektiv, eller som hon själv säger; ”Feminism finns som en röd tråd i allt jag gör och gjort, på yoga, positiv kroppsuppfattning och hälsa.” I januari 2014 fick hon tidningens Hälsas guldäpple 2013, hedersomnämnande i kategorin Hälsoinspiratör med motiveringen: I sitt skrivande sätter hon ord på det svåra, som många med cancer går igenom och visar på olika aktiva sätt på hur man tar sig vidare.


Lyssna gärna på Karin’s poddar: KVINNOLIV och PAUS där tar hon upp aktuella ämnen i Kvinnoliv och guidar dig till paus i Paus.